csütörtök, január 28, 2010

Enikő

Eni baba :)
Menyasszony (2005.07.09.)


Halmágyi (Rácz) Enikő Zsuzsa: (1983.05.18.) gyerek, unóka, testvér, feleség, anya. Óvónő a Hófehérke óvoda Csipike csoportjában (Kolozsvár), gyógypedagógus, családterapeuta, logopedus.
Kedvenc étele a rakott csirkemell, kedvenc növénye a diófa, kedvenc zöldsége a paradicsom, kedvenc gyümölcse a narancs, kedvenc virága a liliom, kedvenc együttese: Modern Talking, kedvenc meséje: Holle Anyó, kedvenc színésze: Sean Connery, kedvenc filmei: "The name of the rose", "Valami Amerika", "Dirty Dancing", kedvenc színe (jelenleg) a narancssára , kedvenc állata a ló, kedvenc itthoni időtöltése a süteményezés és zenehallgatás. Kedvenc férje: Sándor :-)
Szeret Sándorral sétálni a nagyparkban, szeret táncolni (bár kicsit falábú), szeret takarítani, lakást díszíteni, átalakítani, szeret kirándulni, szeret tanítani, együtt lenni a gyerekekkel, minden nap valami újat alkotni. Nem szeret mosogatni, vasalni. Nem szereti a science fiction filmeket és a hard rock-kot. Szereti a pontosságot, őszinteséget. Imád sportolni (főleg kosárlabdázni).Otthona Kolozsvár, de büszke a torockói származására. Református, büszke vallására és családjára: foglalkoztatja családfája, amit mindegyre bővít. Gyűlöli az igazságtalanságot, a következetlenséget, a kétszínűséget.
Szeretne többet utazni, biciklizni, úszni.
Ha gyermekkor, akkor boldog (Egerbegy, Torockó), ha illat, akkor fenyő, ha horoszkóp, akkor bika, ha parfüm: Dolce Gabbana, ha süti: Tiramisu, ha társasjáték: Activity, ha kártyajáték: kanaszta.
Férje RUCInak szólítja :-)Ami fontos: szeretet, harmónia, humor.
Ami nélkül nem tudna élni: a családja.
Csengével:

Hunorral:
A család (2013.10.13.):

"Csak kétféleképpen élheted az életed: vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat, vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat"
-Albert Einstein-

2 megjegyzés:

  1. Eni masodjara kaplak el a juniusi eskuvovel:P:)) de epp akartam irni, hogy milyen kar, hogy nem toltottel fel eskuvoi kepeket, mert nagyon szep menyasszony voltal..amikor ratalaltam erre:) Kinga

    VálaszTörlés
  2. Igen, köszi! valóban elnéztem, de már kijavítottam :)

    VálaszTörlés