csütörtök, január 28, 2010

Sándor


Halmágyi Sándor János: (1981. 11. 15.) gyerek, férj, apa, bútorkészítő, üzletkötő, a Szászfenesi Református Egyházközség gondnoka, az Erdélyi Református Egyházkerület Presbiteri Szövetség Elnökségének tagja. 
Kedvenc étele a szalmakrumplee, kedvenc színe a kék, kedvenc színésze: Al Pacino, kedvenc filme: "Scent of a woman", kedvenc állata a mosómedve, kedvenc virága a liliom, kedvenc időtöltése a T.V. nézés, kedvenc sportja a kick box, kedvenc gyümölcse a szőlő, kedvenc sütije a meggyes piskóta, kedvenc ünnepe a Karácsony, kedvenc üdítője a Cola, kedvenc itala Jagermeister. Ha bor, akkor Lacrima lui Ovidiu, ha horoszkóp, akkor skorpió, ha nóta: "Vén cigány", ha együttes, akkor Smokie, ha énekes: Celine Dion, ha katonaság, akkor tűzoltó. Kedvenc olvasnivalója: Wild, Moto Life (nem mondjuk meg, hogy hol), kedvenc T.V. műsora: "How it's made?", "Orange County Choppers (OCC)".
Szenvedélye a motorozás, kínai kaja, csoki evés.
Szeret rajzolni (tud is), air softozni, kirándulni, horgázni, énekelni, nótázni.
Nem szereti a hazugságot, komolytalanságot, pontatlanságot, paradicsomlevest, törtpaszulyt, halat, zellerkrémlevest, a telet és a kétszínű embereket. Nem szeret politizálni.
El szeretne látogatni Kínába, Cubába, Egyiptomba, Mexicóba.
Gyűjteményei: régi pénz, tőrök, órák.
Szeretne több időt tölteni a családjával.
Felesége RUCInak szólítja :)
Ami nélkül nem tudna élni: a családja.
A nagy ho-ho-ho-horgász :-)

Air softozás Tatabányán:
Tűzoltó mottó:
"Ha valamit nem akarsz megcsinálni, akkor keresel kifogást, ha valamit meg akarsz csinálni: keresel megoldást!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése